Vacature

In verband met blijvende groei van ons kantoor zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste:
(assistent) jachtmakelaar.

Als (assistent) jachtmakelaar verricht je de volgende werkzaamheden:
–          Het verkopen van de jachten,
–          Klanten ontvangen op kantoor en het begeleiden van bezichtigingen,
–          Het in verkoop nemen van jachten,
–          Het acquireren van kopers en verkopers,
En alle andere activiteiten die het beroep van jachtmakelaar zo afwisselend en uitdagend maken.

Wij zijn op zoek naar:
Een enthousiast persoon met een commerciële instelling die weet hoe je service- en klantvriendelijk te werk gaat. Je bent volhardend om succesvolle transacties tot stand te laten komen. Je bent resultaat gedreven, betrouwbaar en bereid om in het weekend te werken en om ons te vertegenwoordigen op bootshows. Je hebt hbo werk- en denkniveau. Affiniteit met zeil- of motorboten is een pre.

Wij bieden:
Een afwisselende functie voor minimaal 32 uur binnen een informeel bedrijf, waarbij je mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Uiteraard horen een passende beloning, waarvan een gedeeltelijk flexibel, hierbij.

Geintresseerd? Stuur je cv en brief naar anton@jachtmakelaardijkappers.nl


Over Jachtmakelaardij Kappers

In 2009 heb ik, Anton Kappers, de stap genomen om Jachtmakelaardij Kappers te beginnen. Een mooi moment, vooral omdat schepen mij altijd al gefascineerd hebben. De affiniteit met water en de interesse voor schepen stamt al af uit mijn jeugd. Alles met water vond ik geweldig met als hoogtepunt 2 Atlantische oversteken. Voor mij was de keuze al snel duidelijk: ik wil in de botenwereld werken. Jachtmakelaardij Kappers is daar het resultaat van.

Samen met Okke Kooijman, Rob van Tichelt en Joop Nijs voeren wij onze passie uit. Het is ons doel om de perfecte boot voor mensen te vinden en om een boot zo goed en snel mogelijk te verkopen. Pas als u hier tevreden de deur uitstapt, zijn wij voldaan.

Jachtmakelaardij Kappers

Klein team, grote resultaten

Inmiddels hebben we vele honderden boten verkocht, zijn er heel veel tevreden kopers en verkopers en hebben we ons gebied verder uitgebreid naar België met onze dochteronderneming Navi-Sell International Yachtbrokers. We zijn EMCI gecertificeerd en gecertificeerd als HISWA Qualified Yacht & Schipbroker. We blijven onszelf ontwikkelen en de laatste trends op de voet volgen. We moeten immers weten of er regelgevingen veranderen en wat er speelt in de branche. Grote inzet, grote resultaten. We stoppen niet met zoeken tot we uw boot voor een goede prijs verkocht hebben. We beschikken allen over veel ervaring en hebben de nodige bagage om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een boot kopen of verkopen laat u dan ook met een gerust hart over aan ons.